// drukke bazen

We hebben al zó veel mooie projecten mogen maken dat we ze lang niet allemaal kunnen tonen. Soms moet je keuzes maken. Daarom een selectie van projecten waar wij -om uiteenlopende redenen- blij van worden.

Vragen over een project? Of een 'Ja dat wil ik ook... maar dan anders'? Neem dan contact met ons op. We horen je graag. 

// hazelnoot crème taart? Maison Kelder!

Dik 20 jaar bakken wij websites voor Maison Kelder. Je kent ze wel, van de lekkerste hazelnoottaarten van Den Haag. Wij werken met ze vanaf de eerste website, een online presentatie met niet veel meer informatie dan contactgegevens, tot de uitgebreide webshop die het nu is.

Arboretum heempark delft

// arboretum heempark delft

Aan de rand van het oude Delft, verstopt achter de IKEA ligt een groene oase. Een rustplek vol met bijzondere bomen en struiken. Stuk voor stuk gelabeld, verzorgd en in kaart gebracht door de vrijwilligers van het Arboretum Heempark in Delft.

Liesbeth Ronden

// Liesbeth Ronden; eigenwijs, eigenzinnig en goed in haar vak.

Liesbeth wilde haar boodschap goed verpakt presenteren en ontwierp de verpakking grotendeels zelf (met wat feedback & meedenkerij van onze kant). Aan ons de schone taak deze verpakking zo te ontwikkelen dat deze op alle apparaten goed overkomt.

// Leeman Verheijden Huntjens advocaten? Nee joh, LVH advocaten! 

Oké, jullie zijn advocaten. Maar wat is jullie specialisme? 
"Wij zijn advocaten voor ondernemers"
Maar, waarom staat dat dan niet op jullie website?

Laaktheater maakt kunst persoonlijk

Laaktheater probeert kunst persoonlijk te maken. Dat doen zij in met een doelgroep en een wijk waar het gebruik van telefoons gemeengoed is bij het bezoeken van een site. Dus: Mobile First! 

Den Haan renovators since 1993

Den Haan Schilders & Bouw

Een pracht van een familiebedrijf dat na meer dertig jaar tijd niet meer alleen schilderwerk doet, maar de mooiste panden weer echt mooi maakt. Met alle gemakken van nu. Maar, past die identiteit eigelijk nog wel bij het prachtige werk dat ze doen?