LVH advocaten, voor ondernemers

Oké, jullie zijn advocaten. Maar wat is jullie specialisme? 
"Wij zijn advocaten voor ondernemers"
Maar, waarom staat dat dan niet op jullie website?

Zo begonnen wij het gesprek met dit Rotterdams advocatenkantoor over de nieuw te ontwikkelen site. De propositie moest dus duidelijker. De oude slogan hebben we daarom laten vallen, en de nieuwe duidelijkheid tot speerpunt gemaakt in de nieuwe strategie. Natuurlijk moest de site ook beter gevonden worden in Google, en meer conversie opleveren.

//full service

Wij schreven een uitgebreid plan waarin we -en passant- de naam van het kantoor veranderden. Leeman Verheijden Huntjes advocaten werd LVH advocaten. Een naam die men intern al gebruikte, en ook de website draaide al op dat domein. Wij maakten het officieel. 

Vanuit de nieuwe naam hebben we de visuele identiteit vastgelegd in een -Rotterdamse "Niet lullen, maar poetsen"-  identiteit. Een vorm die dit kantoor past. 

Na dat wij bij een vorige versie al grote stappen hebben gezet met een duidelijke contentstrategie hebben we deze nu verder uitgewerkt. Omdat het online marketingbureau het liefst met Wordpress werkt, hebben we deze site daarin ontwikkeld.

Om ook online een persoonlijk gevoel over te brengen hebben we voor iedere medewerker verschillende portretfoto's laten schieten en hebben alle advocaten een persoonlijke pagina met een opsomming van de door hun geschreven artikelen, gelinkt aan hun branches en specialismen.

We ontwikkelden een website die optimaal voor zoekmachine's maar vooral voor bezoekers is. Door de pagina's heen vind je veel links naar relevante content. Een persoonlijke touch met de meer dan twintig advocaten en natuurlijk volledig responsive, van 32" tot smartphone blijft het een toffe site. 

//highlights

  • Responsive design waarbij de site zowel op smartphone als groot scherm aantrekkelijk blijft
  • Naar aanleiding van onze contentstrategie en webiste schreef LVH-advocaten inmiddels honderden (nieuws)berichten waarin kennis wordt gedeeld, online authoriteit wordt vergroot en het zoekmachineresultaten sterk verbeteren.
  • Persoonlijke pagina per advocaat om meer verbinding te ontwikkelen met de lezer / bezoeker

 

De website is te bekijken via https://lvh-advocaten.nl

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! deze partners werkten met ons mee: