//werkveld

Natuurlijk doen wij meer dan ontwikkelen! Wij hebben ons in de afgelopen twee decennia ruimschoots bewezen op concept, ontwerpbegeleiding, campagnes en full-service opdrachten. Wij kunnen ook jouw schuurtje schilderen. Maar dat valt niet binnen onze sterkste punten, daar zijn wij eerlijk in.

Eigenwijs als wij zijn bepalen wij dan wel de kleur. 

functie // wij bedenken (concept)

Bedenken, dat doen we graag. Of het nou oplossingingen voor problemen zijn, of nieuwe concepten. We zijn daar ook goed in en bedenken met onze klanten. Van een kleine brainfart een volledig (werkend) concept maken en dat dan uitwerken. Dat iedere keer met nieuwe kennis die wij dagelijks opdoen.

bekijk concepten

 

vorm // wij begeleiden (ontwerp)

Vormgevers zijn wij niet. Niet dat we geen blik op vorm hebben, maar juist om een 'stijltje' te vermijden werken we samen met veel verschillende vormgevers. Voor ieder project maken wij een match tussen opdrachtgever en ontwerper. Soms stellen we er ééntje voor, soms drie. Maar altijd weten wij de juiste snaar te raken. En dat resulteert weer in een goed eindproduct waarbij het 'stijltje' vermeden is.

bekijk ontwerp

 

techniek // wij bouwen (ontwikkeling)

Onze roots liggen in de website-bouw. Ruim 20 jaar geleden bouwden wij al websitesites en dat zijn wij blijven doen. Onze specialisten zijn getraind in het bouwen van soepel lopende websites. Websites die scoren in zoekmachines, werken op telefoons en websites die gekoppeld zijn met back-office systemen. En dat allemaal zoals de vormgever het ontworpen heeft. Websites bouwen is een vak dat wij vol trots het onze noemen.

bekijk ontwikkeling

 

campagnes // van begin tot staartje

Online campagnes, er zijn bibliotheken over volgeschreven. Daar doen wij niet aan mee.

Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de doelen, selecteren we de doelgroep en ontwikkelen wij de uitingen. Daar stop het niet! Een succesvolle campagne bestaat uit meten, aanpassen, meten en bijsturen. Het staartje loopt dus zolang de campagne loopt.

→ bekijk campagnes

het totaalpakket // full service

De belangrijkste werkzaamheden hebben we hiernoven benoemd, maar er komt nog zo veel meer bij kijken! Allemaal taken die onmiskenbaar belangrijk zijn voor het slagen van een project. Wij vinden deze taken en diensten niet meer dan logisch, maar toch het noemen waard: hosting, projectbegeleiding, bannerontwikkeling, animaties, mobiele websites, promotie, trainingen en we staan altijd klaar om vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

bekijk full service