// ha ontwikkelaar!

Wij -zite dus- zijn op zoek. Maar voordat jij geïnteresseerd bent, wil je natuurlijk eerst weten wat voor bedrijf Zite is. Even voorstellen dus:

Wij zijn een informeel internetbedrijf dat websites maakt. Dit doen we voor grote en kleine bedrijven. Wij werken vooral (maar niet alleen) in een creatieve markt: reclamebureaus en grafische ontwerpers. Hierdoor worden we continue uitgedaagd om ontwerpen, ook al kan het (nog) niet, toch op een goede manier uit te voeren. 

In pak lopen doen we (meestal) niet. Onze filosofie: je zit meer op je werk dan thuis, dus juist op je werk moet je lekker in je vel zitten. Ideeën worden altijd aangehoord en vaak doorgevoerd. We werken met met zijn allen in één scrumteam en niet op eilandjes.

// hey ontwikkelaar! Werk je te veel? 

Zite in Delft is op zoek naar een ontwikkelaar die bij ons team past. Een van de onze kernwaarden is dat we -bijna- nooit overwerken. Àls er dan al wordt overgewerkt dan is dit op initiatief van de werknemer.

// informatie voor recruiters, wervers en andere hr specialisten

Aquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Nee echt niet, heus, je hoeft niet te bellen of te mailen als je van werving, selectie of vacaturesite bent. 

// wat doet zite

Zite, een webbureau dat ruim 20 jaar bestaat, bouwt aan een team waarbij alle spelers inspraak hebben in het spel. Dat moet je wel kunnen en dat moet je passen. Met dit team willen wij op het hoogste niveau spelen. 

We ontwikkelen een ons CMS geënt op gebruikersvriendelijkerheid, en willen binnen dit CMS alle complexiteit voor de eindgebruiker wegnemen. Geen handleiding of uitleg nodig. Dit bouwen we in PHP & MySQL. 

Naast de ontwikkeling van een inzite:cms blijven we natuurlijk ook onze klanten bedienen. Klanten die gebruik maken van onze eerdere versies van deze software, en daar graag gebruik van maken. Klanten die -nu nog na een korte uitleg- het cms zonder problemen en zonder handleiding gebruiken. 

We bouwen sites, online applicaties, winkels en denken mee aan nieuwe concepten. En we werken graag samen met goede vormgevers om deze concepten visueel topnotch te krijgen.

// wat is onze ambitie

Samenwerking binnen een kleine groep gelijkgestemde ontwikkelaars en zo het niveau van het team in zijn geheel optimaliseren. Wij willen supervette websites, systemen en infographics ontwikkelen, gebaseerd op het mooiste en simpelst te gebruiken CMS dat bestaat. Dát CMS hebben wij gebouwd: inzite:cms. En dat willen alsmaar we sneller en beter bouwen met de kleine groep ontwikkelaars die binnen Zite een gelijkwaardige positie hebben, en onderdeel zijn van het scrum team.

// waarmee werkt zite?

Zite werkt vooral op het snijvlak PHP, MySQL, HTML en CSS. Versienummers zijn niet belangrijk, het resultaat telt. Verder werken wij met het Laravel framework, en maken we gebruik van jquery wanneer dit efficiënter is dan zelf een javascript oplossing te programmeren. Het gebruik van een framework is geen doel op zich. Liever niet. Kan het zonder framework, dan schrijven we de scripts natuurlijk net zo makkelijk zelf. 

We gebruiken de tools van Bitbucket (Git), JetBrains, Adobe en enkele andere partijen. Scrummen doen we vooral op jira. 

// reageren?

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Of weet je het nog niet zeker maar wil je wel eens kennis maken?

Neem contact op door te mailen naar werkenbij@zite.nl. We hopen snel kennis met je te maken!

Zite Media
Molenstraat 26
2611KB Delft

015 256 4938