Hey ontwikkelaar! Werk je te veel? Lees verder!

Zite in Delft is op zoek naar een ontwikkelaar die bij ons team past. Een van de onze kernwaarden is dat we -bijna- nooit overwerken. Àls er dan al wordt overgewerkt dan is dit op initiatief van de werknemer.

Zite in Delft is op zoek naar een ontwikkelaar die bij ons team past. Een van de onze kernwaarden is dat we -bijna- nooit overwerken. Àls er dan al wordt overgewerkt dan is dit op initiatief van de werknemer.

De werk/privé balans is nogal belangrijk. Als jij fulltime wilt werken, dan kan en mag dat. Wil je echter parttime werken (maar wel minimaal 20 uur per week) dan is dat ook mogelijk. Samen richten we een mooi werkschema in waarbinnen we aan mooie projecten werken.

Druk en stress? Natuurlijk is het soms drukker dan anders, en ook wij ontkomen niet aan deadlines. Maar wij proberen die druk voor onze ontwikkelaars zoveel mogelijk te vermijden en dus ruim in te plannen. Ook de afleidingen die veel contactmomenten en telefoonmomenten meebrengen proberen we waar mogelijk te beperken. 

Weinig overwerken dus, klinkt goed, wat bieden jullie nog meer?

Flexibele inrichting van je werkschema, parttime of fulltime mogelijkheden, laptopje van de zaak en een fijne werkplek in t hartje van Delft. We bouwen aan een team waarbinnen alle medewerkers inspraak hebben in het spel. Dat moet je wel kunnen en het moet je passen. Met dit team willen wij op het hoogste niveau spelen. Wij vinden dat we een leuk klein team hebben, maar dat kun jij beter beoordelen. Kom langs om kennis te maken!

Oké, klinkt goed, wat verwachten jullie van mij?

Wij zoeken naar mensen die:
- een gezond leefpatroon nastreven;
- de intentie hebben om langere tijd met ons samen te werken;
- en nodige skills met zich mee brengen. 

Denk aan het ontwikkelen in PHP + MySQL en een goede kennis van HTML en CSS. Vaak gebruiken we frameworks, maar ook zonder een framework moet je een mooie oplossing kunnen ontwikkelen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Zite. Zite bestaat sinds 1999. Wij bouwen websites. Dit doen we voor grote en kleine bedrijven. Wij werken vooral (maar niet alleen) in een creatieve markt: reclamebureaus en grafische ontwerpers. 

In pak lopen we niet maar als jij dat wilt: driedelig mag altijd. Onze filosofie: je zit meer op je werk dan thuis, dus juist op je werk moet je lekker in je vel zitten. Ideeën worden altijd aangehoord en vaak doorgevoerd. We werken met met zijn allen in één scrumteam aan alle lopende projecten. 

Hoe ziet jouw team eruit?

Wij willen dat je als webdeveloper meewerkt in ons scrumteam van vijf man waarin we gelijkwaardig werken. Met jou in ons scrumteam willen we mooie oplossingen bedenken en programmeren. Jij als webdeveloper weet het meest van het ontwikkelen, en daarom wordt je ingezet als expert: in een vroeg stadium bespreken we welke kanten we opkunnen en wat de beste (programmeer)oplossing is.

Het contact met de (eind)klant laat je veelal aan anderen over. We willen immers niet dat je om de tien minuten gestoord wordt met vragen die jou uit je concentratie trekken. Overwerken is een zeldzaamheid binnen Zite Media; een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk en part-time werken wordt dan ook aangemoedigd.

Wat doet Zite?

Wij maken websites. Zo simpel kan het zijn. Wij maken die websites voor het MKB met klanten als Maison Kelder, PKF Wallast en LVH Advocaten. Wij bouwen niet alleen de sites, maar wij denken ook in een vroeg stadium mee met onze klanten. We knopen onze websites aan backoffice systemen en we leveren met elk project weer maatwerk. De technische focus waarbij we veel kleinere projecten aanpakken zorgt voor een afwisselende werksfeer waarbij we met zijn allen telkens weer verantwoordelijk zijn voor het eindproduct en een tevreden klant.

Waarmee werkt Zite?

Zite werkt vooral op het snijvlak PHP, MySQL, HTML en CSS. Versienummers zijn niet belangrijk, het resultaat telt. Verder werken wij met het Kohana Framework, en maken we gebruik van MooTools wanneer dit efficiënter is dan zelf een javascript oplossing te programmeren. Het gebruik van een framework is geen doel op zich. Liever niet. Kan het zonder framework, dan schrijven we de scripts natuurlijk net zo makkelijk zelf. 
We gebruiken de tools van Bitbucket (Git), JetBrains, Adobe en enkele andere partijen. 

Tof, kan ik jullie ontmoeten?

Neem contact op door te mailen naar werkenbij@zite.nl. We hopen snel kennis met je te maken!

Zite Media
Molenstraat 26
2611KB Delft

015 256 4938

* Aquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Nee echt niet, heus, je hoeft niet te bellen of te mailen als je van werving, selectie of vacaturesite bent.