Laaktheater maakt kunst persoonlijk

Laaktheater probeert kunst persoonlijk te maken. Dat doen zij met een doelgroep en in een wijk waar het gebruik van telefoons gemeengoed is. Dus: Mobile First! 

//Haags theater in een culturele wijk

In de Haagsche wijk Laak staat het Laaktheater, das logisch. Een voorloper op het gebied van wijkparticipatie. Iedereen in de wijk kan programmeren of ontwikkelen. Met behulp van het Laaktheater zelf natuurlijk. Daarnaast werken zij veel samen met Haagsche makers, en participeren zij onder andere in de participatie federatie en cultuurdichtbij.nl en vanwege de vele culturele achtergronden in de wijk worden er voorstellingen met het label 'language no problem' geprogrammeerd. Voorstellingen waarbij taal niet of weinig wordt gebruikt. 

Zite? Ooit wel van gehoord ja. Doen iets met websites geloof ik
Sigrid de Zwart

//agenda

Wanneer je een theater-website bezoekt wil je de agenda zien! Die heeft dan ook een goede positie binnen de site gekregen. Voorstellingen worden eenmalig, terugkerend of in een festival geprogrammeerd met een link naar Active tickets zodat kaartjes direct gekocht kunnen worden. 

//proeftuin

Laaktheater is niet bang om nieuwe dingen te proberen en wanneer dat een digitaal raakvlak heeft denken wij graag mee. Dus toen de Theaters tijdens de corona pandemie dicht moesten, hebben we samen met Laaktheater in no-time een online theater ontwikkeld zodat makers toch een publiek konden vinden, en kijkers een thuisavond-theater hebben!

//highlights

  • Mobile first website
  • Uitgebreide agenda & festival voorziening
  • Natuurlijk voorzien van inzite:cms

De website is te bekijken via https://laaktheater.nl 

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! Deze partners werkten met ons mee:


//vragen? koffie? contact! 

Wil je meer over ons weten? Jezelf voorstellen? Dat kan!

Wij hebben ons fijne kantoor in het oude centrum van Delft en zetten een beste bak koffie. Thee mag natuurlijk ook. Dus wil je een vraag stellen of een afspraak maken? 


//brieven, taarten, pakketjes of bezoek?

Zite Media B.V.
Molenstraat 26
2611KB Delft

//bellen of e-mailen?

Tel: 015-2564938
E-mail: info@zite.nl

//ons rekeningnummer kwijt of de voorwaarden inzien?

BUNQ IBAN:
NL35 BUNQ 2039 098 321

Algemene voorwaarden