screen Maison Kelder.png

// hazelnoot crème taart? Maison Kelder!

Al bijna 20 jaar bakken wij websites voor Maison Kelder. Je kent ze wel, van de lekkerste hazelnoottaarten van Den Haag. Wij werken met hen vanaf de eerste website, een online presentatie met niet veel meer informatie dan contactgegevens, tot de  uitgebreide webshop die het nu is.

Zite Media is al jarenlang onze webontwikkelaar en dat is niet zomaar; ze zijn professioneel, flexibel en kundig. Van idee tot concept, je kunt op ze bouwen!
- Nick Reyes, Maison Kelder

Samen met Maison Kelder is de webshop gekoppeld aan hun backoffice (bakkers) systeem Bake-it. Orders, allergeneninformatie, klantgegevens, bezorg- en afhaal tijden, alles komt samen in deze webshop.

HIer kunnen wij laten zien waar we goed in zijn: we koppelen externe systemen aan onze online presentatie.

//aanvullend op het backoffice

Een backoffice systeem is ongelofelijk belangrijk voor een onderneming als Maison Kelder (een grote bakkerij, een stuk of vijf eigen winkels en vele wederverkopers). Het backoffice is daarom leidend: alle informatie die daar in staat slaan we niet ook nog in onze omgeving op. Het gebeurt echter vaak dat er wensen zijn die we niet in het backoffice systeem op kunnen slaan. Bijvoorbeeld aanvullende informatie van producten, meerdere (voorkeurs)adressen van klanten en bijzondere acties. Al deze aanvullende wensen bouwden wij in de webshop omgeving zodat Maison Kelder verder kan. En wanneer de functionaliteit door het backoffice wordt aangeboden, dan maken we daar natuurlijk weer gebruik van!

//ook voor partners

Veel functies die het backoffice (nog) niet aankan, hebben wij vast in de webshop doorontwikkeld. Zo kunnen wederverkopers van de webshop bestellen op factuur, extra producten zien en meer partner-functies. Andersom werken we natuurlijk ook: voor de partners hebben we een snel-bestellenfunctie die zo goed werkt dat we die ook hebben ingezet voor de reguliere klanten!

//narrowcasting

Binnen de eigen winkels van Maison Kelder hangen enkele beeldschermen waarop content wordt getoond. Aanbiedingen, mededelingen en nieuws. Deze content wordt ook vanuit inzite:cms naar de schermen gestuurd. Ook de nummers voor de volgende klant worden op het scherm getoond, via een snelkoppeling op de kassasystemen van Marti-Orbak wordt het "volgende!" klantnummer op de schermen getoond.

//highlights

  • Responsive website & shop die op alle platforms goed converteerd.
  • Uitgebreide koppeling met backoffice systemen zodat bestellingen pas bij de bakkers in mensenhanden komt.
  • Narrowcasting systeem op inzite:cms voor  de verschilende Maison Kelder winkels.
  • Uitgebreide webshopfuncties zoals eerder besteld, populairste producten opties (per periode), bezorg en afhaal momenten per locatie.

De website is te bekijken via https://maisonkelder.nl

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! Deze partners werkten met ons mee: