Den Haan Schilders & Bouw

Een pracht van een familiebedrijf dat na meer dertig jaar tijd niet meer alleen schilderwerk doet, maar de mooiste panden weer echt mooi maakt. Met alle gemakken van nu. Maar, past die identiteit eigelijk nog wel bij het prachtige werk dat ze doen? 

//een bevlogen famillie

Den Haan Schilders & Bouw, klinkt als een bedrijf dat precies verwoord wat ze doet. Toch? Na onze eerste kennismaking bleek dat er veel meer achter zit dan de bedrijfsnaam doet vermoeden. De familie Den Haan maakt gebouwen mooier. En dat doen zij al lang niet meer door alleen het schilderwerk uit te voeren, maar meer en meer zijn zij bedreven & bevlogen in het totaal renoveren van gebouwen - met behoud van de authenticiteit. 

//Den Haan renovators

We besloten het over een andere boeg te gooien: de huisstijl - voor zover aanwezig- moest eraan geloven. We schakelden Studio Piraat in om mee te denken en te ontwerpen en is Den Haan Renovators (since 1993) ontstaan. Een naam, logo, visuele identiteit en propositie die hun internationale clientele eer aan doet. 

//waarom

In de zoektocht naar de identiteit van Den Haan is gekeken waarom Den Haan de dingenen doet die zij doet. Wat drijft hen? Door die (interne) propositie te verwoorden en te vinden volgt automatisch een tone of voice, een gevoel voor stijl, en een leidraad voor alle communicatie die we, al dan niet online, voeren. 

//wat

Voor Den Haan Renovators herbouwden we hun website. In de nieuwe stijl. Met beheersysteem (inzite:cms). Wij schreven en redigeerden teksten beelden en gaven advies. Als projectteam zorgden we voor een nieuwe huisstijl, en bekijken we alle uitingen die voorbijkomen. Inmiddels heeft Den Haan de identiteit volledig doorgevoerd, onder andere op het pand, de sponsoring en op de bedrijfswagens. 

Wij voelden ons gelijk veilig en in goede handen. Het resultaat was meer dan waar we op hoopte!
Mark den Haan
Huisstijl Den Haan Renovators

//highlights

  • Zite als all-in-one stop
  • Huisstijl & identiteit
  • Nieuwe naam & tagline
  • Natuurlijk voorzien van inzite:cms

De website is te bekijken via https://denhaanrenovators.nl

 

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! Deze partners werkten met ons mee: