//PB Swiss Tools, work with the best.

Work with the best. Dat is wat je doet als je PB Swiss Tools gereedschap gebruikt. Kenners weten dat. Voor die kenners maakte wij een website en lanceerde een SEA campagne als kickstart voor de online sales van dé Nederlandse importeur. Van geen website naar een versie twee en inmiddels ruim 12.500 bestellingen verder draait deze shop vanaf het begin al een mooi volume. 

Zite Media ontwikkelde de webshop van PB Swiss Tools in Nederland

Hugo Schipper B.V. was er snel bij. Al ruim zestig jaar verkopen zij als importeur het kwaliteitshandgereedschap van PB Swiss Tools. Het bedrijf registreerde ook ruimschoots op tijd de domeinnaam. Daarna bleef deze een tijdlang op de plank liggen...

//met SWISSTOOLS

Samen met Hugo Schipper B.V., ontwikkelden wij de webshop voor deze domeinnaam. We bouwden de bassis om de koopbereidheid van de doelgroep te testen. We testen de positie van knoppen en teksten en zorgden er zo voor dat mensen die op de website komen ook daadwerkelijk een bestelling afmaken. 

//maakte wij een winkel...

maar nog geen klanten! We hebben daarom een SEO campagne opgezet waarmee op de juiste trefwoorden de juiste (google) advertentie getoond wordt. Deze convereren goed, en zorgen voor een goede aanloop in de winkel. Deze campagne is succesvol, en wel zo succesvol dat we deze naast de reguliere zoekresultaten blijven draaien om zo meer verkopen te genereren. 

//en een verbeterde winkel!

Na dat de site heeft bewezen dat klanten online kwaliteitsgereedschap willen kopen, hebben we een nieuwe versie ontwikkeld die qua vormgeving gelieerd is aan de website van de producent. Met deze webshop worden goede resultaten geboekt. We hebben een voorraadkoppeling gemaakt met de producent zodat zij ook doorlinken naar onze shop op het moment zij potentiele klanten op hun website hebben. En nog steeds sturen wij bij op basis van tests zodat bezoekers gemakkelijk klanten worden.

//highlights

  • Responsive website
  • Webshop & online betalen
  • Natuurlijk voorzien van inzite:cms
  • SEO campagne 


De website is te bekijken via https://pb.swisstools.nl

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! Deze partners werkten met ons mee:

  • PB Swiss Tools voor de koppeling met hun website