//de meerwaarde van Leeman Verheijden Huntjens advocaten

Oké, jullie zijn advocaten. Maar wat is jullie specialisme? 
"Wij zijn advocaten voor ondernemers"
Maar, waarom staat dat dan niet op jullie website?

Zo begonnen wij het eerste gesprek met dit Rotterdams advocatenkantoor over de nieuw te ontwikkelen site. De propositie moest dus duidelijker. De oude slogan hebben we daarom laten vallen, en de nieuwe duidelijkheid tot speerpunt gemaakt in de nieuwe strategie. Natuurlijk moest de site ook beter gevonden worden in Google, en meer conversie opleveren.

Rotterdamse advocaten voor ondernemers, Leeman Verheijden Huntjes advocaten

//full service

Wij schreven een uitgebreid plan waarin een iets opgefriste huisstijl, een duidelijke contentstrategie en natuurlijk een spiksplinternieuwe responsive website aan bod kwamen. We mochten de site ontwerpen, maken, en hebben een fotograaf die veel doet voor de Volkskrant (Ivo van der Bent) gevraagd om sterke beelden van Rotterdamse ondernemers te maken. Met deze tools hebben we de gehele online identiteit vormgegeven.

Om ook online een persoonlijk gevoel over te brengen hebben we voor iedere medewerker verschillende portretfoto's laten schieten en krijgen alle advocaten een persoonlijke pagina met een opsomming van de door hun geschreven artikelen, gelinkt aan hun branches en specialismen.

We ontwikkelden een website die optimaal voor zoekmachine's maar vooral voor bezoekers is. Door de pagina vind je veel links naar relevante content. Een persoonlijke touch met de meer dan twintig advocaten en natuurlijk volledig responsive, van 32" tot smartphone blijft het een toffe site. En natuurlijk volledig beheerbaar met ons inzite:cms. 

//highlights

  • Responsive design waarbij de site zowel op smartphone als groot scherm aantrekkelijk blijft
  • Naar aanleiding van onze contentstrategie en webiste schreef LVH-advocaten inmiddels honderden (nieuws)berichten waarin kennis wordt gedeeld, online authoriteit wordt vergroot en het zoekmachineresultaten sterk verbeteren.
  • Persoonlijke pagina per advocaat om meer verbinding te ontwikkelen met de lezer / bezoeker

 

De website is te bekijken via https://lvh-advocaten.nl

 

//partners

Voor dit project hebben wij weer fijn samengewerkt! deze partners werkten met ons mee:

Leeman Verheijden Huntjens advocaten Rotterdam responsive website